ماژول آمپلی فایر چیست؟ استریو، مونو، کلاس D و TDA STK

توسط
در این مطلب آموزشی از مجله اینترنتی فروهر به معرفی انواع ماژول آمپلی فایر تقویت صوتی مناسب ساخت سیستم‌های صوتی از جمله آمپلی فایر استریو دو کانال، چهار کانال، مونو تک کانال، کلاس D، ترانزیستوری، STK و TDA و .. خواهیم پرداخت و همچنین لینک‌های سودمندی را جهت خرید در دسترس شما خواهیم گذاشت.

در این مطلب آموزشی از مجله اینترنتی فروهر به موضوع معرفی انواع آمپلی فایر و بورد تقویت صوتی می‌پردازیم. اینکه این دستگاه چه کاربردی دارد، چگونه می‌توان با آن سیستم صوتی خانگی و سیستم صوتی ماشین ساخت، تعداد کانال‌های صدا و کلاس‌های کاری انواع ماژول آمپلیفایر در این مطلب به صورت تخصصی ارائه می‌شود. همچنین لینک خرید برخی از انواع این محصولات در این مطلب درج شده است. پس تا پایان با ما همراه باشید و در صورت نیاز در بخش نظرات پرسش خود را مطرح نمایید.

© هرگونه برداشت از داده‌های مجله فروهر تنها با ذکر نام فروهرالکترونیک و لینک مطلب به عنوان منبع مجاز است.

مشخصات کلی و موارد استفاده از آمپلی فایر

کار اصلی این ماژول، تقویت، شفاف سازی و واضح‌تر کردن سیگنال صداست. زمانی که شما یک فایل صوتی را روی سی‌دی پلیر، فلش و ... اجرا می‌کنید، اطلاعات فایل شما وارد بخش Pre Amp در سیستم پخش صوتی می شود. سیگنال های صوتی در این مرحله به ضعیف ترین حد خود می رسند، در مرحله ی بعد این سیگنال های صوتی وارد بلندگوها و باندها می شوند؛ حالا اگر شما قبل از این مرحله از یک ماژول آمپلی فایر استفاده کنید، می توانید این سیگنال های صدا را تقویت کرده تا واضح تر و شفاف تر از بلندگوها و باندها پخش شوند.

ماژول آمپلی فایر دارای انواع و مدل های بسیار متنوعی هستند که شما می توانید با توجه به نیازهای خود آن ها را خریداری کنید. از پرکاربردترین انواع ماژول های آمپلی فایر، آن هایی هستند که در خودروها و یا در منازل استفاده می شوند. بعضی از ماژول های آمپلی فایر دارای تراشه ی آی سی هستند و در برخی دیگر از خازن و قطعات دیگر الکترونیکی استفاده شده است. جریان برق در ماژول های آمپلی فایر هم به صورت AC و هم به صورت DC مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع کلاس آمپلی فایر D TDA AB T B STK

ماژول های آمپلی فایر اغلب بر اساس نوع طراحی مدار و عملکردشان به کلاس های کاری مختلفی تقسیم می شوند. این کلاس های کاری با حروف انگلیسی نشان داده می شوند؛ مثل کلاس AB، کلاس Amplifier module class d ، کلاس H، کلاس C، کلاس B، کلاس  A، کلاس G و... . تفاوت در طراحی مدارها باعث ایجاد بازدهی متفاوت می شود. کلاس D و AB جزو پرکاربردترین کلاس ها هستند. در ادامه تعدادی از این کلاس ها شرح داده شده اند.

لینک: خرید انواع ماژول آمپلی فایر

آمپلی فایرهای کلاس AB-H-B-A

 کلاس H، کلاس B و کلاس A همگی از نوع خطی هستند؛ بدین معنی که ترانزیستورهای قدرت آن ها این توانایی را دارند که در مرحله ی آخر مدار مقادیر پیوسته ای از ولتاژ را به خروجی بدهند.

امپ کلاس D

این کلاس جزو بهترین کلاس های آمپلی فایر است. روش کار کلاس D منحصر به فرد است. این مدل آمپلی فایر از نوع سوئیچینگ است و ترانزیستورهای خروجی آن ها مثل یک کلید عمل می کنند یعنی می توانند یا کاملا باز و یا کاملا بسته باشند. مدار پردازنده ی آن پالس های فرکانس بالا با جریان DC تولید می کند؛ عرض پالس ها اصلاح می شود و سپس این پالس های DC از طریق ترانزیستورهای خروجی تقویت شده اجرا می شوند در نتیجه خروجی بسیار پر قدرتی را ایجاد می کنند. تولید گرمای آن بسیار پایین است و نیاز به هیت سینک کوچکی دارد. در ساخت این آمپلی فایر از تراشه ی آی سی استفاده شده است. بازدهی کلاس D فوق العاده بالا و در حدود 90 درصد است. همینطور کیفیت این کلاس بسیاربالاست.

ماژول آمپلی فایر استریو کلاس D با ساب ووفر

کلاس T

این مدل آمپلی فایر تمام ویژگی های آمپلی فایرهای کلاس D  و  AB را دارد و می شود از آن به برای سینمای خانگی، در خودرو و دی وی دی پلیر استفاده کرد. از دیگر ویژگی های مثبت این آمپلی فایر می توان به نویز خیلی کم ، تولید صدای طبیعی با بازدهی بالا، طراحی دقیق و حرفه ای اشاره کرد.

کلاس A

ترانزیستورهای خروجی این آمپلی فایر همیشه در حالت فعال هستند به طوری که حتی وقتی سیگنالی وارد نمی شود نیز آمپلی فایر از منبع تغذیه جریان می کشد و در نتیجه مصرف برق آن ها بالاست و گرمای زیادی تولید می کنند. بازدهی این نوع آمپلی فایر بسیار کم است؛ در بهترین حالت کمتر از 30 درصد بازدهی دارد و حدود 75 درصد تولید گرما می‌کند.

کلاس B

در این کلاس از دو ترانزیستور استفاده شده است تا مشکل کلاس A را برطرف کند. به چیدمان ترانزیستور این کلاس آمپلی فایر PUSH-PULL گفته می شود، یعنی نیم سیکل های بالایی توسط یک ترانزیستور و نیم سیکل های پایینی توسط ترانزیستوری دیگر تقویت می شوند. در نتیجه هر ترانزیستور در نیمی از زمان روشن و در نیمی دیگر از زمان خاموش است و هر ترانزیستور فرصت کافی برای خنک شدن دارد.

کراس اور، اعوجاج و بازدهی امپلی فایر

در این بین بخشی از سیگنال-های تولید شده توسط هیچ کدام از ترانزیستورها تقویت نمی شوند در نتیجه در این بخش اعوجاج تقاطعی cross over distortion تولید می شوند. بازدهی این کلاس از آمپلی فایرها نسبت به کلاس B بیشتر است ولی کیفیت خروجی صدای آن ها پایین است.  در بهترین حالت خروجی آن ها حدود 70 درصد است. این کلاس انتخاب خوبی برای زمانی است که می خواهیم با صرف هزینه ی کم صدای زیادی تولید کنیم که کیفیت صدا اهمیت چندانی ندارد.

کلاس AB

این کلاس از آمپلی فایر ترکیبی از کلاس های  A و  B است. در طراحی آمپلی فایر کلاس AB مشکل تولید گرما و وجود اعواج حل شده است. به دلیل داشتن کیفیت و بازدهی بالا یکی از کلاس های پرطرفدار است. ترانزیستورها در کلاس AB همیشه در حالت آماده به کار هستند. بازدهی این کلاس آمپلی فایر حدود 50 تا 60 درصد است. اعوجاج تولید شده در این مدل بسیار کم است.

آی سی ST

این مدل آی سی با ولتاژ بالایی کار می کند و گرما و حرارت تولید شده ی آن زیاد است اما معمولا از کیفیت خوبی برخوردارند. این آی سی ها برای سیستم های صوتی خانگی مناسب هستند.

آی سی TDA

با ولتاژ پایینی کار می کنند و دمای تولید شده ی آن ها پایین است. معمولا برای سیستم صوتی ماشین مناسب هستند. در خودرو معمولا از ماژول آمپلی فایر 4 کانال یا 4 باند استفاده می‌شود.

لینک نمونه: ماژول آمپلی فایر 4 کانال TDA

توان RMS در آمپلی فایر چیست؟

حروف RMS مخفف اصطلاح ریاضی Root Mean Square است، که به مقدار موثر نیز شناخته می شود. در واقع RMS نشان دهنده ی قدرت اصلی مدار آمپلی فایر است که با واحد اندازه گیری وات نشان داده می شود؛ هرچه مقدار RMS بیشتر باشد صدایی که از آمپلی فایر خارج می شود بلندتر و باکیفیت تر است. به بالاترین مقدار توانی که یک اسپیکر می تواند تحمل کند پیک پاور Peak Power می گویند.

ماژول آمپلی فایر مونو 30 وات کلاس دی

البته خوب است که بدانیم یک اسپیکر نمی تواند در کل زمان پخش صدا، فشار ناشی از تولید بالاترین میزان انرژی صوتی را تحمل کند بلکه فقط برای چند لحظه ی کوتاه می تواند بالاترین میزان انرژی صوتی را تولید کند در غیر این صورت اسپیکر به شدت آسیب خواهد دید؛ در نتیجه هیچ گاه نباید اجازه دهید اسپیکر شما در حالت پیک پاور صدا پخش کند.

مفهوم RMS در واقع نشان دهنده ی یک چهارم توان اسپیکر در تولید امواج صوتی است. برای مثال اگر توان نهایی یک اسپیکر در پیک پاور برای تولید صدا 2400 وات باشد، یعنی این اسپیکر فقط برای چند ثانیه ی کوتاه می تواند 2400 وات صدا تولید کند و توان اصلی اسپیکر فقط 600 وات RMS است؛ یعنی یک چهارم پیک پاور اسپیکر.

تعداد کانال آمپلی فایر

آمپلی فایرها مختلف  دارای تعداد ورودی و خروجی هستند. با توجه به این تفاوت می توان آن ها را به انواع مختلفی تقسیم کرد: مونو، استریو، سه کانال، چهار کانال، پنج کانال و شش کانال.

  • آمپلی فایر مونو:  این مدل آمپلی فایر بر اساس تکنولوژی قدیمی است و معمولا برای ضبط صداهای طبیعی به جز صدای موسیقی و استودیویی کاربرد دارد. در آمپلی فایر مونو صدا فقط از یک کانال تولید و پخش می شود. همه ی سیگنال های مختلف صوتی با هم ترکیب شده و تبدیل به یک کانال صوتی منفرد تبدیل می شوند. برای ضبط صدا می شود از یک عدد میکروفن استفاده کرد ولی می شود برای پخش صدا از چند اسپیکر استفاده کرد. تمامی اسپیکرها صدایی کاملا یکسان و مشابه تولید می کنند. مدل مونو برای گفتگوهای رادیویی و موبایل که در آن ها لازم است صدای شخص واضح به گوش برسد بسیار مناسب است. همچنین در ساخت ساب ووفر سیستم صوتی از مدل آمپلی فایر مونو استفاده می شود. ( لینک نمونه: ماژول آمپلی فایر 150 وات TDA7498 ساب ووفر مونو )
  • آمپلی فایر استریو: این مدل آمپلی فایرها دارای 2 کانال خروجی های هستند.
  • آمپلی فایر استریو 2.1 کانال یا پلاس + : این مدل آمپلی فایرها 3 کانال خروجی دارند. که از ترکیب یک آمپلی فایر مونو و یک استریو ساخته شده است. کانال سوم این مدل از آمپلی فایرها مربوط است به یک ساب ووفر و دو کانال استریو مربوط به بلندگوهای فول رنج یا میدرنج و توییتر. ( لینک نمونه: ماژول آمپلی فایر 2.1 کانال XH-M139 با ساب ووفر )
  • آمپلی فایر 4 کاناله: این مدل آمپلی فایر خروجی جداگانه ای برای ساب ووفر دارند. از ترکیب دو آمپلی فایر استریو ساخته شده است.
  • آمپلی فایر پنج کاناله: که از ترکیب دو آمپلی فایر استریو و یک آمپلی فایر مونو ساخته شده است. که از ترکیب دو آمپلی فایر استریو و یک آمپلی فایر مونو ساخته می شود.
  • آمپلی فایر 6 کانال: که از ترکیب سه امپلی فایر استریو ساخته می شود.

نکات نصب و راه اندازی سیستم صوتی

  1. برای نصب و راه اندازی انواع ماژول آمپلی فایر نیاز به تخصص است. نکاتی را در این بخش ذکر خواهیم کرد که به صورت فراگیر در هنگام نصب و راه اندازی باید در نظر گرفته شود.
  2. حتما دیتاشیت ماژول آمپلی فایر از اینترنت دریافت و دقیقا طبق اطلاعات ماژول و به بهترین و بهینه‌ترین روش نصب گردد. از جمله منبع تغذیه و ولتاژ و شدت جریان مورد نیاز.
  3. امپدانس اسپیکر و بلندگوها حتما در بازه‌ی ( محدوده ) خروجی بلندگوهای آمپلیفایر باشد. در صورت نیاز از تطبیق امپدانس بلندگو استفاده شود.
  4. برای سیم‌های انتقال دهنده نیاز است که از کابل شیلد دار استفاده شود تا میزان نویز و .. به حداقل برسد.
  5. منبع تغذیه فن و پلیر، ماژول MP3 و پخش کننده  به صورت جداگانه در نظر گرفته شود.
  6. توان انواع بلندگو موجود در بازار معمولا به صورت تجاری و غیر واقعی درج شده است. نیاز است که توان واقعی RMS بلندگوها با توان برد آمپلی فایر همخوانی داشته باشد.
  7. برای ساب ووفر از مدار فیلتر پایین گذر استفاده شود تا تنها صدای بم از ساب ووفر خارج شده و از آسیب به اسپیکر جلوگیری شود.
  8. برای خروجی بلندگوهای سیستم صوتی از ترمینال بلندگو و سیم بلندگو مخصوص استفاده نمایید.
محصولات مرتبط
628,000 تومان
(147)

برد آمپلی فایر 200W ولوم دار XH-M139 با خروجی ساب 2.1 کانال

ماژول آمپلی فایر XH-M139 کلاس D مونتاژ شده و آماده به کار، دارای 3 کانال 2.1 خروجی شامل 2 خروجی 50 وات (50W کانال راست + 50W کانال چپ) + یک خروجی ساب ووفر 100W، ولتاژ ورودی 12 الی 24 ولت DC، چیپ تقویت صوت TPA3116D2 و درایور NE5532، دارای سه عدد ولوم تنظیم صدا، محدوده فرکانسی 14 تا 100KHz، نسبت سیگنال به نویز 100db

  • مناسب ساخت سیستم صوتی کامل استریو 2*50W
  • همراه با ساب ووفر 100W، ولتاژ ورودی 12 تا 24 ولت DC
  • کم مصرف و بهینه از سری آملی‌فایرهای کلاس D
  • دارای ولوم‌های کامل تنظیم صدا و استریو و باس ، 3 کانال
  • ساخته شده با IC آی سی 16 پایه TPA3116D2
1,697,000 تومان
(9)

ماژول آمپلی‌فایر 150W کلاس D تک کانال

ماژول آمپلی فایر دیجیتال کلاس D ساخته شده با تراشه قدرتمند TDA7498 دارای توان خروجی RMS واقعی 150 وات تک کانال مخصوص ساخت ساب ووفر subwoofer سیستم صوتی، ولتاژ کاری 18 ولت تا 32 ولت DC مستقیم، دارای ولوم تنظیم، ورودی صدا به صورت کانکتور، LED نمایشگر، خروجی بلندگو ترمینالی اسپیکرهای ساب 4 تا 8 اهم، هیت سینک خنک کننده، حذف نویز به صورت کامل، Subwoofer amplifier amp

329,500 تومان
(39)

ماژول آمپلی فایر TPA3116 دو کانال 100 وات 2X50W

برد آمپلی فایر دیجیتال از گروه ماژول‌های کلاس D، ساخته شده با تراشه پیشرفته TPA3116، دارای ولوم و هیت سینک خنک کننده IC، ولتاژ ورودی بازه‌ی 5V DC تا 24 ولت DC مستقیم، توان خروجی استریو شامل دو کانال 50 وات RMS واقعی، دارای لایه‌های محافظتی اضافه و کاهش ولتاژ، دما، اتصال کوتاه و DC detection، خروجی بلندگوها 4 تا 8 اهم و ورودی منبع تغذیه به صورت ترمینال

779,000 تومان
(7)

ماژول آمپلی فایر استریو 2X25W با گیرنده بلوتوث صدا

برد آمپیلفایر دیجیتال از گروه آمپلی فایرهای کلاس D، دارای گیرنده صدای بیسیم بلوتوثی با چیپ CSR8635 با پشتیبانی ورژن 4.0 و کیفیت بالای پخش صدا، موسیقی و آهنگ از طریق اتصال به موبایل، تبلت و لپ‌تاپ، ولتاژ ورودی 8 تا 20 ولت DC، دارای 5 دیپ سوئیچ تنظیم میزان تقویت صدا و تغییر تنظیمات، خروجی صدای استریو 2 کانال شامل دو اسپیکر 25 وات با امپدانس 4 تا 16 اهم

8,480 تومان
(2)

کانکتور ترمینال بلندگو 2 تایی پیچ خور روجعبه‌ای

فیش بلندگو یا سوکت ترمینال سیم بلندگو 2 تایی 2PIN فشاری، مناسب به‌کارگیری و پیچ شدن روی سطوح گوناگون بر روی انواع جعبه و باکس و پروژه و... و تعمیر خروجی سیم بلندگو انواع ضبط و سیستم صوتی و تصویری، ابعاد مستطیلی، جنس ساخت پلاستیکی، دارای اهرم های فنر دار سیاه و قرمز جهت اتصال انواع سیم بلندگو، دارای نشانه‌های درج شده جهت شناسایی قطب مثبت و منفی

6,280 تومان
(1)

سیم بلندگو 2 رشته ضخامت 2*0.5 میلی متری مشکلی و قرمز

سیم دو رشته یا سیم دو رشته، دارای دو رشته سیم متصل به رنگ‌های مشکی قطب منفی - و + مثبت، با ضخامت 0.5 میلی‌متر، سیم افشان ترکیب مس با کیفیت بالا، روکش پلاستیکی عایق، سیم 2 نخ مناسب انتقال جریان برق در محدوده مشخص و سیم بلندگو 2*0.5 مناسب انواع سیستم صوتی اتصال بلندگو و اسپیکر به منبع صدا، آمپلی فایر ، ضبط ، سیم کشی پخش ماشین، ماژول و برد الکترونیکی

198,000 تومان
(40)

برد آمپلی‌فایر 12 ولت 4 باند خروجی 4*45W ماشین و اسپیکر

برد آمپلی‌فایر 180 وات TDA7388، ماژول و کیت آماده و لحیم‌کاری شده 4 باند 45 وات 4*40W با قدرت 4 خروجی صدای 40W امپدانس 4 اهم- ورودی 12 ولت 7A آداپتور یا برق ماشین تا 16 ولت DC- گزینه‌ی مناسب جهت راه‌اندازی سیستم صوتی ماشین و سیستم‌صوتی آمپلی‌فایر خانگی با 4 باند جداگانه استریو 2 کانال- آمپلی‌فایر استریو 4 باند، ورودی و خروجی به صورت ترمینال

آمپلی 4 کانال ترمینال

139,500 تومان
(86)

ماژول MP3 پلیر USB فلش خور بلوتوثی 12 ولت

پنل داشبوردی فلش خور بلوتوث دار 12 ولت ویژه فلش خور و بلوتوث دار کردن انواع ضبط خانگی و پخش ماشین که دارای پورت ورودی USB، کارت حافظه، AUX و بلوتوث جهت پخش موسیقی نیستند - پخش موزیک از طریق بلوتوث موبایل، تبلت، لپ‌تاپ و کامپیوتر- دارای رادیو FM و ریموت کنترل از راه دور - ورودی برق از 5 تا 12 ولت خوردو و آداپتور برای استفاده خانگی سیستم صوتی و اسپیکر

  • برد فلش خور USB و MP3 پلیر بلوتوث‌دار
  • پخش کننده چندرسانه‌ای 5 تا 12 ولت DC
  • ورودی فلش مموری، AUX، کارت حافظه، بلوتوث
  • گیرنده رادیو fM، ریموت کنترل، خروجی استریو
599,000 تومان
(34)

ماژول آمپلیفایر XH-M510 دو کانال 2*100W

آمپلی فایر ساخته شده با تراشه قدرتمند TDA7498، ولتاژ منبع تغذیه ورودی 14 تا 34 ولت DC، کلاس کاری D،دارای 2 خروجی شامل دو کانال 100 وات RMS، امپدانس خروجی بلندگو 4 تا 8 اهم، ورودی صدا فیش RCA، هیت سینک خنک کننده، ولوم تنظیم صدا، ارائه بهترین کیفیت صدا با قدرت بالا، 4 گین محدوده داینامیکی قابل تنظیم، فرکانس 18HZتا 100KHz، کارایی 90%، حفاظت اتصال کوتاه و دما

نوشته‌های مرتبط
14 نظر
  • حب******

    حب****** 1401-05-31 پاسخ

    سلام.آمپلی فایر سینما خانواده بر اثر رعد و برق سوخته.آیا قابل تعمیره؟
    • کا************ ** 1

      کا************ ** 1 1401-06-22 پاسخ

      بله. باید بررسی کنید که ماژول آمپلی فایر استفاده شده در دستگاه صوتی شما چند وات و چند کانال است. طبق همان می توانید ماژول آمپلی فایری که حدودا با ویژگی های آمپلی فایر فابریک می خورد را تهیه و جایگزین کنید
  • عل**********

    عل********** 1401-01-29 پاسخ

    سلام من یه ماژول امپلی فایر pam8006 دارم ولی اصلا بلد نیستم نصبش کنم حتی دیتا شیتش رو دانلود کردم ولی بازم نشد میشه راهنماییم کنید که چطوری باید ازش استفاده کنم
    • کا************ ** 1

      کا************ ** 1 1401-02-31 پاسخ

      لطفا در صورتی که با این مورد آشنایی ندارید حتما با مشورت و کمک یک تعمیرکار متخصص اقدام به نصب کنید چرا که ممکن است به برد آمپلی فایر مورد اشاره آسیب بزنید
  • نع******

    نع****** 1401-01-15 پاسخ

    سلام
    آیا میشه باند های قدیمی خونگی که آمپلی فایر دارن رو به اسپیکر باطری خور تبدیل کرد؟ منظورم اینه که ماژول ام پی تری پلیر روش نصب کرد؟
    • کا************ ** 1

      کا************ ** 1 1401-02-31 پاسخ

      بله این کار قابل انجام است اما طبیعتا باید منبع تغذیه و باتری مناسب استفاده کنید. همچنین در نظر بگیرید که برد ام پی تری پلیر فقط یک پخش کننده صدا است و باید صدای خروجی آن به ورودی صدای یک اسپیکر یا آمپلی یا ضبط متصل شود
  • مح******

    مح****** 1400-10-11 پاسخ

    سلام
    شخصا هیچ‌ اطلاعات فنی خاصی ندارم سر در نمیارم
    سوال داشتم میخواستم بدونم میشه یک ماژول حرفه ای روی امپلی فایر خانگی یا ظبط فقط به عنوان قاب کار گذاشت یک ساب خانگی مارشال دارم که نیاز باشه عکسش رو میفرستم روی‌اون کار بزاریم
    یک ساب دارم که پشتش نوشته250
    2 تا هم باند پایونر خربزه ای دارم
    • پش************** ف

      پش************** ف 1400-11-05 پاسخ

      منظور شما از قاب چیه؟ شما اگر فقط باند در اختیار دارید نیاز به آمپلی فایر و پخش کننده صدا است. پخش کننده صدا مانند ماژول MP3 پلیر بلوتوثی صدا را پخش می کند و آمپلی فایر متناسب با توان باندهای شما صدای پخش شده را تقویت و به بلندگوها می دهد
  • آر****

    آر**** 1400-07-01 پاسخ

    سلام خسته نباشید من یدونه ماژول آمپیلی ۶۰ وات مونو کلاس d دارم و وقتی به خروجیش ساب وصل میکنم و وولوم رو زیاد میکنم ماژول خود به خود قطع میشه و باید روشن خاموشش کنم تا دوباره راه بیوفته مشکل این ماژول چیه میشه درستش کرد ؟
    • پش************** ****نی

      پش************** ****نی 1400-11-05 پاسخ

      این مورد ممکن است به اصطلاح عامیانه به کم آوردن منبع تغذیه مربوط باشد. سعی کنید که منبع تغذیه را در بالاترین ولتاژ ممکن که ماژول پشتیبانی می کند و با شدت جریان مناسب در نظر بگیرید. در صورت امکان از خازن با ظرفیت مناسب سر راه برق ورودی بهره ببرید
  • وح******

    وح****** 1399-10-23 پاسخ

    دکتر چگونه متصل میشن؟ چند ولت هستند؟ مثال ماژور بالایی و میشه بوید وات ها حقیقی هستند و برای متصل کردن ساب همان خروجی بلند گو میشه متصل کرد؟ اگه امکان داره شماره بدید با شما مشورت کنم البته برای مصرف خانگی میخام،
    سپاس
    • در** ******** ********* ******** ************ ******** ********** ** ****** ******** ** ******

      در** ******** ********* ******** ************ ******** ********** ** ****** ******** ** ****** 1399-10-23 پاسخ

      منظور شما از متصل کردن چیست؟ ماژول‌های صوتی جدید معمولا نیاز به نصب و راه اندازی ندارند. به این معنا که شما باید طبق دیتاشیت ولتاژ و برق ورودی آن را تامین کرده و با فیش آداپتور یا سیم به ترمینال تغذیه آن متصل کنید سپس باید یک سیگنال ورودی صدا به آن بدهید و در پایان از خروجی صدای بلندگوی آن با سیم صدای تقویت شده را به اسپیکر و باندها برسانید برای ساب ووفر نیاز است که یک فیلتر پایین گذر صدا نیز سر راه سیگنال ورودی صدا قرار دهید ( بعضی از ماژول ها دارای خروجی ساب ووفر جداگانه فیلتر شده هستند و نیازی به این فیلتر ندارند. ) درباره اینکه توان واقعی است یا خیر بله اگر بتوانید طبق دیتاشیت بهینه ترین حالت نصب را انجام دهید توان خروجی واقعی RMS است
  • ز ************ان

    ز ************ان 1399-08-23 پاسخ

    یک سوال داشتم برای ماژول صوتی سه کانال کلاس دی که دارین فیلتر پایین گذر برای ساب ووفر هم لازمه یا اینکه خودش صدای فیلتر شده خروجی می ده؟
    • پش************** ****نی

      پش************** ****نی 1399-08-29 پاسخ

      خیر برای ماژول های صوتی که دارای خروجی مستقل و جداگانه جهت ساب ووفر هستند نیازی به فیلتر پایین گذر صدا نیست و صدا به صورت خودکار فیلتر شده جهت اتصال به ساب ووفر ارائه می شود
ارسال نظر
پاسخ دهید

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود/نام‌نویسی