پشتیبانی واتساپ: 09216012489

تایمر برق پریزدار دیجیتال و آنالوگ چیست و چه کاربردی دارد؟

توسط
در این مطلب از مجله اینترنتی فروهر به موضوع تایمر برق یا همان پریز تایمر دار برق خواهیم پرداخت. اینکه تایمر برق چیست و چه انواعی دارد؟ پریز تایمردار آنالوگ و دیجیتال چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند و برای تنظیم و برنامه‌ریزی آن‌ها باید چه مراحلی را انجام داد و در نهایت قیمت تایمر برق چه مقدار است.

امروزه استفاده از لوازم برقی، الکتریکی به عنوان بخشی جدایی ناپذیر در تمام ابعاد زندگی بشر نفوذ پیدا کرده است و روشن و خاموش کردن این لوازم برقی با استفاده از تایمر برق و دیگر ابزار به هوشمندسازی خانه و محل کار یاری خواهد رساند. به صورت کلی تصور دنیایی بدون این لوازم بسیار دور از ذهن است. انسان خلاق در راستای رفع نیازهای خود در دنیای دیجیتال مدام در حال اختراع و ساخت ابزارهای جدید است.

© هرگونه برداشت از داده‌های مجله فروهر تنها با ذکر نام فروهرالکترونیک و لینک مطلب به عنوان منبع مجاز است.

موارد استفاده از تایمر برق 220 ولت

بسیاری از مشاغل مثل صنعت پرورش قارچ و ماهی، گل خانه ها، شرکت ها و اداره هایی که با لوازم برقی سروکار دارند، آزمایشگاه ها و ... وجود دارند که بخش های قابل توجهی از آن ها با استفاده از لوازم برقی کنترل می شود. گاهی نیاز است که این لوازم ( مثل دستگاه های تهویه هوا، تولید رطوبت و اکسیژن، سیستم های گرمایشی و سرمایشی ) به طور منظم خاموش و روشن شوند در غیر این صورت ممکن است ضررهای غیرقابل جبرانی به مجموعه وارد شود؛ و یا حتی در زندگی روزمره افراد، در موارد خیلی ساده‌تر و کم اهمیت‌تر نیاز است که شما وسیله های برقی خود ( مثل کولر، لامپ های خانه،  بخاری برقی، پمپ آب اکواریوم، زنگ اخبار و ...) را طبق زمان بندی مشخص در طول روز و شب خاموش یا روشن کنند.

در چنین موقعیت هایی شما می توانید با استفاده از پریز های تایمردار ( Plug Timer ) یا همان تایمر برق به راحتی و بدون نیاز به حضورتان، نیاز خود را برطرف کنید. این نوع پریزها به انواع تایمر برق پریزدار نیز معروف هستند. در ادامه مقاله چندین لینک از مقالات سودمند مرتبط با همین موضوع درج شده است که با کلیک روی آن‌ها می‌توانید بیش‌تر در این زمینه مطالعه کنید. همچنین لینک خرید انواع تایمر برق در پایین صفحه درج شده است.

استفاده از پریز برق تایمر دار چه مزایایی دارد

کنترل لوازم برقی با استفاده از این پریزها علاوه بر کاهش هزینه های نیروی انسانی در کاهش میزان مصرف برق و هزینه های مربوط به آن نیز بسیار موثر است. نکته مهم دیگر دقت این گونه دستگاه‌ها در برابر عامل انسانی و نیروی انسانی است که طبیعتا در درازمدت دچار خطاهای گوناگونی می‌شود. اما این دستگاه‌ها چه تایمر برق دیجیتال و چه تایمر برق آنالوگ و چه پریز هوشمند وای فای این اشتباهات را نخواهد داشت.

لینک: یک نمونه پریز تایمر دار دیجیتال 40 برنامه

موارد استفاده تایمر قطع و وصل برق چیست

تایمر قطع و وصل برق هوشمند چیست؟

کار اصلی تایمر برق قطع و وصل کردن جریان برق در دستگاه های الکتریکی و برقی در زمان های مشخصی از شبانه روز است؛ در نتیجه ی این قطع و وصل شدن جریان برق، دستگاه مورد نظر خاموش یا روشن می شود. شکل ظاهری این پریزها به صورتی طراحی شده اند که در جلوی آن یک پریز دوشاخه معمولی وجو دارد و شما باید دوشاخه ی برق دستگاه را به آن بزنید.

در پشت پریز تایمردار یک دوشاخه ی برق نصب شده است تا شما آن را برای روشن شدن و استفاده به پریز برق وصل کنید. در واقع پریزهای تایمر دار دقیقا مثل یک واسطه دستگاه شما را به پریز برق وصل می‌کنند. دقت داشته باشید که پریزهای تایمردار دارای دکمه ی روشن و خاموش نیز هستند؛ یعنی اگر پریز را به برق وصل کنید و دکمه ی روشن آن را نزنید پریز تایمردار مثل یک پریز برق معمولی فقط جریان برق را به دستگاه می رساند.

انواع پریز های تایمردار یا تایمر برق پریزدار

پریز های تایمردار از نظر روش کار، در دو نوع آنالوگ یا دستی و دیجیتال ساخته می شوند. در ادامه درمورد تفاوت ها این دو نوع پریز توضیح داده شده است. این دو مدل دارای ویژگی‌های خاص خود هستند که به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

لینک: یک نمونه پریز تایمر دار دیجیتال 16 برنامه

تایمر دیجیتال برق هفتگی

در پریزهای تایمردار دیجیتال، برای تنظیم برنامه های قطع و وصل برق از یک دستگاه دیجیتال و نرم افزاری استفاده شده است. در این نوع پریزها یک صفحه نمایش گر LCD و تعدادی دکمه نصب شده است و شما می توانید با توجه به نیاز خود چندین برنامه در ساعت ها و دقیقه های متفاوت، برای روزهای مختلف هفته به دستگاه بدهید؛

تایمر برق دیجیتال هفتگی پریز تایمر دار مقالهتایمر برق دیجیتال هفتگی پریز تایمر دار مقاله

مثلا شما می توانید برنامه ی پریز تایمردار را طوری تنظیم کنید که در روزهای دوشنبه و چهارشنبه فقط از ساعت 3 تا 5 عصر و در روزهای یک شنبه و سه‌شنبه از ساعت 5 تا 7 صبح دستگاه الکتریکی مورد نظر شما را روشن کند؛ کوتاه ترین مدت زمانی که می شود روی یک پریز تایمردار دیجیتال تنظیم کرد یک دقیقه است. در پریز های تایمردار دیجیتال دارای باتری بک آپ هستند و در زمان قطع برق تنظیمات آن ها به هم نمی ریزد.

لینک آموزش تنظیم تایمر دیجیتال

تایمر آنالوگ برق 24 ساعته

باید دانست که در پریزهای تایمردار آنالوگ شما فقط می توانید برنامه خاموش و روشن شدن را برای یک شبانه روز تنظیم کنید و این برنامه هرروز تکرار شود؛ مثلا می توانید پریز تایمردار آنالوگ خود را طوری تنظیم کنید که در طول 24 ساعت شبانه روز از ساعت 6 تا 7 صبح، 11 تا 12 ظهر و 5 تا 7 عصر دستگاه الکتریکی مورد نظر شما را روشن و خاموش کند. این برنامه تمام روزهای هفته در همین ساعت ها تکرار خواهد شد.

تنظیم برنامه ی پریزهای تایمردار آنالوگ از طریق یک گردونه مندرج که روی آن 24 ساعت شبانه روز درجه بندی شده و تعدادی پین (معمولا 96 پین که هرکدام نمایان گر یک 15 دقیقه است) انجام می پذیرد. معمولا 12 عدد مربوط به روز به رنگ سفید و با حرف AM  و 12 ساعت مربوط به شب به رنگ سیاه و با حرف PM مشخص شده اند. کوتاه‌ترین زمان برای تنظیم کردن یک پریز تایمردار آنالوگ 15 یا 20 دقیقه است. پریزهای تایمردار آنالوگ در زمان قطع برق ساختمان از کار می افتندو تا زمان وصل مجدد جریان برق 220 ولت ساعت دستگاه عقب می افتد.

لینک: یک نمونه تایمر برق آنالوگ

روش تنظیم تایمر برق پریزدار آنالوگ یا دستی

در مرحله ی اول شما باید عدد مربوط به ساعت را روی نشانگر تنظیم کنید؛ مثلا اگر الان ساعت 5 عصر است باید نشانگر را روی عدد 5 قراردهید و پریز را به برق وصل کنید. در مرحله ی بعدی با توجه به نیاز خود پین های مربوط به هر ساعتی که می خواهید دستگاه شما خاموش شود را به طرف پایین یا داخل فشار دهید؛ مثلا اگر قصد دارید کولر آبی شما در ساعت های 3 تا 8 صبح خاموش شود، باید تمام پین های بین دو عدد سه و پنج را به طرف پایین یا داخل فشار دهید. از آن جا که هر پین به منزله ی 15 دقیقه است بین هر دو عدد 4 پین تعبیه شده.

لینک: آموزش تنظیم تایمر برق آنالوگ

تایمر برق آنالوگ پریز تایمر دار مقاله

موارد استفاده از پریز تایمردار چیست؟

کارایی پریز تایمر دار دیجیتال و آنالوگ به گستردگی لوازم برقی خانگی یا محل کار است که با برق 220 ولت کار می‌کنند. در واقع تمامی دستگاه‌های برقی که در محدوده توان این گروه از زمان‌سنج‌ها باشند را می‌توان با این دستگاه از قبل برنامه‌ریزی و روشن و خاموش کرد. اما در ادامه به برخی از این موارد اشاره خواهیم کرد.

استفاده برای لوازم برقی موجود در خانه یا محل کار

شما می توانید برای خاموش و روشن شدن کولر آبی، پمپ اکسیژن اکواریم ماهی، پمپ آب برای آبدهی به گلدان ها و خاموش و روشن شدن لامپ های خانه یا یک رادیو و تلوزیون (با هدف تظاهر به حضور در خانه برای پیشگیری از سرقت) در زمان هایی که در مسافرت هستید از پریز تایمردار استفاده کنید.

استفاده برای تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی

گاهی لازم است برخی از دستگاه های آزمایشگاهی و پزشکی در آزمایشگاه ها یا بیمارستان ها در زمان های معینی خاموش و روشن شوند، استفاده از تایمر برق پریزدار به راحتی می تواند این نیاز را بدون حضور شما برطرف کند.

همچنین بخوانید: قطع اتوماتیک شارژ باتری موبایل و تبلت با پریز برق تایمر دار دیجیتال هوشمند

استفاده برای پمپ آبیاری خودکار

با توجه به کمبود آب و بحران خشکسالی، آبیاری قطره ای گیاهان و درختان در باغ و گلخانه معمولا طبق زمانبندی خاص و با میزان مشخصی انجام می شود؛ اگر فاصله ی محل زندگی شما تا گلخانه یا باغ زیاد است یا مدت زمان طولانی در مسافرت هستید به راحتی می توانید با تنظیم برنامه ی یک پریز برق تایمردار روی دستگاه پمپ آب بدون حضور خود این آبیاری را انجام دهید.

استفاده برای دستگاه های تهویه ی هوا، رطوبت ساز

در صنعت های دام و طیور، پرورش قارچ و ... معمولا نیاز است که دما و رطوبت محیط در حد متعادلی حفظ شود؛ به همین دلیل نیاز است تا دستگاه های تهویه ی هوا، رطوبت ساز و وسایل گرمایشی و سرمایشی در ساعت های مشخصی از شبانه روز روشن و یا خاموش شوند. با استفاده از یک پریز تایمردار برقی می توانید به راحتی و بدون نیاز به حضورتان این برنامه زمانی را برای دستگاه های خود اجرا کنید و به میزان قابل توجهی در زمان و هزینه های خود صرفه جویی کنید.

همچنین بخوانید: روشن و خاموش کردن کولر با تایمر

موارد مهم هنگام استفاده از تایمر برق پریز دار

  1. نکته ی قابل توجه درمورد استفاده از پریزهای تایمردار این است که قبل از وصل کردن دستگاه خود به پریز تایمر دار حتما چک کنید که آمپر دستگاه برقی شما با آمپر پریزتایمردار در یک محدوده باشند. دستگاه های برقی که جریان برق مصرفی آن ها از 16 آمپر بیشتر است مثل کولرهای گازی، سشوار، یخچال، دریل، فرز، ماینر و ... نباید به این پریزها وصل شوند. این 16 آمپر مربوط به جریان لحظه‌ای است یعنی برای یک ثانیه. در درازمدت میزان جریان‌کشی نباید بیش از 9 آمپر باشد.
  2. دقت کنید که برخی از دستگاه های برقی کم مصرف (مثل کولر، یخچال، لامپ و مهتابی کم مصرف  نیز به دلیل اینکه هنگام روشن شدن و استارت زدن سه برابر حالت عادی نیاز به مصرف برق دارند آمپر آن ها در زمان روشن شدن بیشتر از آمپر مصرفی معمولی است. معمولا پریزهای تایمردار آنالوگ و دیجیتال برای دستگاه هایی با توان خروجی 3600 وات و آمپر 16 قابل استفاده هستند. ( در استارت اولیه دستگاه )
  3. این پریزها ضد آب نیستند و رطوبت زیاد و ریختن آب روی پریز تایمردار باعث آسیب دیدن آن می‌شود.
محصولات مرتبط
987,154 تومان
(27)
پریز برق تایمر دار دیجیتال قابل برنامه‌ریزی 40 برنامه تایمر برق دیجیتال پریزدار MB با صفحه نمایش سایز بزرگ، قابل برنامه‌ریزی برای قطع و وصل برق دستگاه‌های برقی: هفتگی، یک روز درمیان، روزانه، ساعت، دقیقه و.. 1 سال...
468,427 تومان
(12)
پریز تایمردار قطع و وصل برق روزانه 24 ساعته تایمر برق آنالوگ GMT03A با قابلیت تنظیم و برنامه‌ریزی 24 ساعته روزانه قطع و وصل کردن خودکار برق از پریز و دوشاخه دستگاه‌های برقی آزمایشگاه، خانه، ادارات، مرغ‌داری و گل‌خانه...
تایمر پریز دار دیجیتال 40 برنامه هفتگی تایمر پریز دار دیجیتال 40 برنامه هفتگی
پیشنهاد ویژه محدود
578,060 تومان 628,327 تومان
(38)
تایمر برق دیجیتال خانگی و صنعتی مدل GETA-GR، مناسب جهت روشن و خاموش کردن اتوماتیک انواع وسایل برقی خانگی و صنعتی با حداکثر 220V با توان 3680 وات و 16 آمپر شدت جریان، با قابلیت برنامه‌ریزی برای 1 هفته‌ کامل در 40...
380,874 تومان
(5)
تایمر برق پریز دار آنالوگ روزانه مدل GMT01A-GR پریز برق تایمر دار یا تایمر برق آنالوگ 24 ساعته LED دار، قابل برنامه‌ریزی برای 24 ساعت شبانه روز و تکرار برنامه هر روز بدون نیاز به تنظیم مجدد، روشن و خاموش کردن خودکار...
389,832 تومان
(5)
تایمر برق آنالوگ 24 ساعته پریز دار 96 برنامه سون تایمر پریز دار آنالوگ روزانه 24 ساعته قطع و وصل جریان برق وسایل برقی خانگی، اداری و صنعتی 220 ولت به صورت خودکار، قابل برنامه ریزی شدن برای 24 ساعت و تکرار برنامه هر...
314,380 تومان
(21)
پریز تایمردار دیجیتال قطع و وصل برق 40 برنامه تایمر برق دیجیتالی مدل GET-GR پریز تایمر دار دیجیتال جهت قطع و وصل برق در ساعات مشخص- قابل برنامه‌ریزی و تنظیم برای 1 هفته کامل شامل 40 برنامه روشنی و خاموشی و تکرار...
382,152 تومان
(14)
پریز برق تایمر دار 24 ساعتی قابل تنظیم خودکار تایمر آنالوگ قطع و وصل اتوماتیک برق- قابل برنامه‌ریزی برای قطع یا وصل کردن برق دستگاه‌های برقی در ساعت‌های متفاوت در شبانه‌روز و 24 ساعت- ورودی اتصال به برق 220 ولت شهری...
515,584 تومان
(14)
تایمر برق پریزدار 24 ساعته 96 برنامه سی آی ای CIE تایمر پریزدار قطع و وصل خودکار انواع وسایل برقی 220 ولت مدل TG-28A، تایمر برق آنالوگ با قابلیت برنامه ریزی برای 24 ساعت و تکرار برنامه، حداقل زمان برنامه ریزی 15...
394,500 تومان
(6)
تایمر آنالوگ برق پریز دار سون 96 برنامه پریز تایمر دار یا تایمر برق آنالوگ پریز دار SEVEN، دارای قابلیت برنامه‌ریزی شدن برای 24 ساعت و تکرار برنامه به صورت خودکار، مناسب جهت روشن و خاموش کردن وسایل برقی در ساعات از...
(20)
تایمر برق پریز دار دیجیتال هوشمند 16 برنامه Seven تایمر برق دیجیتال هفتگی SEVEN مدل DT1 با قابلیت تنظیم 16 برنامه جهت قطع و وصل جریان برق و روشن و خاموش کردن وسایل برقی در ساعت و دقیقه مشخص شده طول هفته و تکرار آن....
892,114 تومان
(17)
پریز برق WIFI هوشمند با کنترل صوتی Voice Control پریز وای فای برند KING IP مدل SA-P202A مناسب هوشمند سازی خانه و محل کار، جهت کنترل و روشن و خاموش کردن وسایل برقی از راه دور و از طریق اینترنت، قابل برنامه‌ریزی شدن و...
639,050 تومان
(10)
چند راهی برق WI-FI هوشمند USB دار کینگ آی پی چند راهی برق هوشمند دارای 4 پریز هوشمند 10 آمپری قابل اتصال به شبکه وای فای و کنترل از راه دور از طریق گوشی موبایل، تبلت IOS و Android و لپ تاپ، دارای 3 عدد پورت مادگی USB...
نوشته‌های مرتبط
18 نظر
  • قا********

    قا******** 1401-12-14 پاسخ

    سلام من تایمر انالوگ خریدم که در ۲۴ ساعت روز دوم به بعد هر روز ۵ دقیقه عقب میوفته و در دراز مدت این تداخل زمان زیادی پیش میاد اشکال از تایمره یا انالوگها درصد خطا دارن ؟
    • کا************ ** * ********اگ

      کا************ ** * ********اگ 1401-12-16 پاسخ

      این میزان عقب افتادن ساعت طبیعی نیست و مشکل از تایمر برق است. تا اندازه ی بسیار اندک عقب افتادن ساعت جاری در حد 1 دقیقه در روز می تواند برای مدل های انالوگ طبیعی به حساب آید
  • مح******

    مح****** 1401-07-08 پاسخ

    سلام و خسته نباشید من یک پریز تایمر آنالوگ برای فعال کردن کنتاکتوری که به پمپ آب چاه وصله استفاده میکنم تایمر تو خونه درست کار میکنه ولی تایمر تو اون مدار کند کار میکنه وقتی بررسی کردم دیدم وقتی پمپ روشن میشه ولتاژ از 230 میاد روی 214
    اولا آیا تایمر هم بخاطر ولتاژ پایین کند کار میکنه؟ و دوم چاره چیه؟
    • کا************ ** *

      کا************ ** * 1401-07-17 پاسخ

      ولتاژ ورودی استاندارد برای این گروه از تایمرهای برق 220 ولت است. باید به صورتی ولتاژ را پایدار روی 220 نگه دارید
  • بد************

    بد************ 1401-04-29 پاسخ

    سلام.
    اوقات خوش .
    در گوشه ای از منزل یک گلخانه کوچک تدارک دیده ام آفتاب گیر نیست میخواهم از نور انواعال ای دی هها
  • مح******

    مح****** 1401-01-16 پاسخ

    سلام من برای فریزر صنعتی مغازه میخوام که ۳۰دقیقه کارکنه ۱۵دقیقه خاموش کنه تو ۲۴ساعت هرروز
    • کا************ ** *

      کا************ ** * 1401-02-31 پاسخ

      برای دستگاه های برقی با مصرف بالا و به صورت صنعتی می توانید از تایمر برق دیجیتال صنعتی 25 آمپری موجود در فروشگاه فروهر استفاده کنید. در این لینک: https://b2n.ir/e24639
  • عل****

    عل**** 1400-03-14 پاسخ

    سلام من تایمر دیجیتال پریزدار را خریداری کردم و به آن برنامه دادم تا در ساعاتی از روز خاموش و روشن شود اما برق که میرود بعد یک ساعت یا بیشتر برق که میآید دیگر روشن نمیشود و باید on را بزنم تا مجدد روشن شود علت ان چیست ؟
  • عل****

    عل**** 1399-11-19 پاسخ

    درود به شما،
    می خواستم بدونم در تایمی که تایمر به برق وصل است و دستگاهی به آن وصل و در حالت تایم خاموشی است، تایمر کار میکند، مصرف برق مصرفی تایمر چقدر است؟ با تشکر از اینکه در صورت امکان پاسخ دهید.
    • در** ******** ******* ******** ****** ********** **** ******** ******عی

      در** ******** ******* ******** ****** ********** **** ******** ******عی 1400-06-11 پاسخ

      در واقع می توان گفت هیچ مصرفی ندارد. تایمر برق مصرفی برقی در حد شارژ کردن باتری پشتیبانی دارد و تنها در زمان اتصال جریان برق را از خود عبور می دهد ( مصرف نمی کند )
  • مه****** ******** ****هر

    مه****** ******** ****هر 1399-10-18 پاسخ

    سلام خواستم ببینم پریز تایمر دار واسه هیتر برقی سه چراغ جوابگو هست.... واسه تنظیم گرمایشی گرنده ها خواستم؟
    • در** ******** ******** ******** ****** ********** ******** ******تر

      در** ******** ******** ******** ****** ********** ******** ******تر 1399-10-21 پاسخ

      در صورتی که هیتر شما به صورت لحظه ای و کمتر از 1 ثانیه دارای مصرف 16 آمپر و در درازمدت دارای مصرف زیر 9 آمپر است می توانید از این تایمرهای برق استفاده کنید در غیر اینصورت امکان استفاده وجود ندارد
  • رض****

    رض**** 1399-09-04 پاسخ

    سلام .آیا امکان استفاده از سه راه برق بر روی این دستگاه است که بتوانیم مثلاً در ویلا هم زمان لامپ و تلویزیون رو روشن کنم؟
    • در** ******** ******* ********** ****** **********اه

      در** ******** ******* ********** ****** **********اه 1399-09-04 پاسخ

      بله شما می توانید یک چندراه برق را به این تایمر برق متصل کنید و سپس دوشاخه تمامی دستگاه های برقی 220 ولتی خود را به چند راهی متصل کنید. با روشن یا خاموش ( قطع و وصل جریان برق ) چندراهی برق در واقع تمامی دستگاه ها همزمان روشن یا خاموش خواهند شد
      نکته ای که باید رعایت کنید این است که میزان شدت جراین و توان مصرفی تمامی دستگاه ها در استارت اولیه لحظه ای بیش از 15 آمپر و مصرف درازمدت بیش از 9 آمپر نباشد
  • خس********

    خس******** 1399-09-03 پاسخ

    سلام من تایمری برای مرغداری میخام که صبح ساعت هشت
    لامپ روشن شه و ساعت ۱۲شب خاموش شه و این برنامه برای هر روز ادامه دار باشه
    • در** ******** *********** ********** ************ری

      در** ******** *********** ********** ************ری 1399-09-04 پاسخ

      برای این کاربری که شما مد نظر دارید در واقع از تمامی تایمرهای دیجیتال و آنالوگ قطع و وصل خودکار برق که در بخش بالا معرفی شده است می توانید استفاده کنید. تنها تفاوت این است ساعت که مدل آنالوگ در صورت قطع برق به همان مقدار عقب خواهد افتاد اما در مدل دیجیتال چنین مشکلی وجود ندارد
  • مه**********

    مه********** 1399-08-19 پاسخ

    سلام من تایمر برای مرغداری می خواستم که چراغ ها رو مثلا نیمه شب سه بار روشن و خاموش کنه. یعنی مثلا ساعت 2 روشن و 3.5 خاموش و 5 روشن و 5.15 خاموش و 5.30 روشن و 5.48 دقیقه خاموش بشه.
    در طول هفته هم این برنامه تغییر می کنه برای هر روز. چه مدلی رو خریداری کنم؟
    • پش************** ****نی

      پش************** ****نی 1399-08-19 پاسخ

      درو صورتی که شدت جریان مصرفی لامپ های شما زیر 10 آمپر در درازمدت باشد ( 16 آمپر لحظه ای ) می توانید از تایمر دیجیتال برق 40 برنامه یا پریز تایمر دار آنالوگ استفاده کنید.
      چرا که تایمر برق دیجیتال 16 برنامه محدودیت روزانه 1 بار روشن و خاموش را دارد درنتیجه نیاز است که تایمر دیجیتال 40 برنامه را تهیه کنید.
ارسال نظر
پاسخ دهید

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود/نام‌نویسی